torsdag 12 mars 2009

Pete Doherty

Pete Doherty påstår att han är ren fråg droger nu. In my dreams säger jag bara. Tror inte denna kille kan sluta med droger. Han är så nerknarkad. Men om det verkligen är så är jag otroligt glad för hans skull. För om inte han slutar knarka så tror inte jag han lever så många år till. För han verkade ju vara långt nere i träsket

Tand nr 3

Joel har varit lite smågrining i några dagar. Men nu har vi sett att tand nr 3 har trängt igenom tandköttet och tand nr 4 är också på gång. Om några dagar kommer han då ha 2 tänder uppe och 2 tänder där nere.

Idag har Joel varit i affären. Men när vi hade parkerat bilen och skulle gå mot kundvagnarna så blev Joel förbannad. Han ville gå själv och inte bli buren. Så han fick som han ville, men han skulle ju titta på allt och då menar jag allt. Tycker han går otroligt duktigt, han ser lite stolt ut emellanåt.

Fick fel pappa av skatteverket

Läste alldeles nytt på aftonbladet att det stod en främmande man som hans pappa på personbeviset. Han hade blivit förbannad på sin mamma för ha lurat honom. Men det visade ju sig vara Skatteverket som hade gjort fel. Detta hade stått där i 15år.

Tycker det är för jäkla dåligt att sådant förekommer. Om man själv hade råkat ut för det så hade jag också reagerat på samma sätt. Sådant här får ju inte förekomma tycker man

Torsdag

Igår så var sambon ledig, vi fixade en del på utsidan. Behövs göras ibland och det var perfekt igår, för det var ju kanonfin dag ute med sol hela dagen. Kändes som det går åt rätt håll nu. För ett tag sedan pajade bensinpumpen på vår andra bil, den har inte blivit bytt ännu. Men igår så tog sambon väck den från Volkswagen och det var inte det lättaste. Väl inpackad, sedan beställde han den. Nu på mogonen så ringde de och sade att den kommit så jag ska iväg dit strax och hämta den. Så ska sambon sätta i den under helgen så vi har 2 bilar igen då vi bor en bit ut på landet.
Är lite lustigt att samma sak hände på vår Audi också förra våren. Bensinpumpen har lagt av på bägge bilarna när vi har tankat på samma bensinstation. Så där vågar jag inte tanka mer. Men enl en mekaniker som sambon känner säger att bensinen är för ren numera så man borde slänga i 2-taksolja i tankern emellanåt.

Ska även i väg till banken i ett ärende, men tänkte att Joel skulle vakna först. Tar sig just nu en tupplur. Han brukar göra det vid den här tiden. Nu på morgonen så vaknar han vid 7-tiden och verkar hur pigg som helst. Då ska han äta och leka lite sedan brukar han bli trött igen och vill sova.