tisdag 10 februari 2009

Fiske

Idag var sambon ledig. Så när jag hade varit på BVC med Joel så åkte han i väg med en gammal kompis som också är ledig, då han är ledig denna veckan eftersom han jobar som lärare. De har ju sportlov denna veckan.

De åkte till en sjö här i närheten med kompisens barn som var med. De skulle ispimpla. De hade fått någon, men precis när de skulle packa ihop och åka hem så fick sonen en gös på 2 kg. Sonen är bara 8 år så det var kul för honom.

Så när sambon kom hem så åt vi panerad gös med potatis. Det är ju så gott med gös, inte många fiskar som slår det!!

TILL SALU


Jag har kommit över några Alfons boxer för pojkar som jag nu ska sälja. Dessa är helt nya och alla lappar finns kvar.

Storlek: 86/92, 98/104, 110/116, 122/128

Färg: Blå och röd.


Pris: 20 kr/st


Hör av er om ni är intresserade!!






Idag när lillen har sovit lite så har jag varit inne på familjliv och kollat lite. Tycker det är ganska kul att se det man skrev när jag var gravid med lillen och tiden efter födelsen. Man visste ju inte så mycket då. Kul att se tillbaka
Så nu har vi varit på BVC. Joel fick sin 1 års vaccination. Han var så duktig, gnällde nästan ingenting om det.

Läkaren kollade även så allt var som det skulle och det var det. De vägde Joel som vanlig, han vägde nu 10 440. Han har ju växt en del.

När Joel föddes så vägde han 3760 och var 50 cm lång, han föddes nästan 2 veckor över tiden

BVC

Om en liten stund så ska vi iväg till Barnavårdcentralen med Joel. Han ska få sin 1 års vaccination samt det vanliga att de väger och mäter honom. Ska bli intressant att se hur mycket han har växt på en månad.

Joel var nu en liten tupplur så jag passar på att skriva lite här. Joel är mitt och sambons första barn och han var efterlängtad. Han är inne i en otrolig god ålder nu, helt underbar. Alla åldrar har självklart sin charm. Men nu känns det som han verkligen är en liten minimänniska som man kan umgås med.

Han började krypa när han var 6,5 månad ungefär och sedan han var runt 8 månader så har han gått runt bord och stolar.

Men nu den sista veckan så har han tagit mer och mer steg för att börja gå själv. Så nu tar det nog inte så lång tid innan han börjar gå. Då är friden slut säger alla, då får man jaga honom.

Tillbakablick från sommaren -08




Här sover Joel för första gången i tält, verkar gilla camping lika mycket som mamma och pappa.


Joel 1 år


I lördag så fyllde vår lilla ögonsten 1 år. Otroligt vad fort det gått. Känns inte som ett helt år sedan han föddes, men så är det i allafall. Då hade vi kalas för honom.

Då trivdes han verkligen med allt gått och alla presenter han fick. Han fick även äta tårta som han verkligen älskade.