måndag 23 februari 2009

Fel kön

Läste igår på Aftonbladet att norska kvinnor åker till Sverige för att göra abort om de tycker det är fel kön. I Norge och Danmark är det tillåtet att göra abort t om i vecka 11, medans i Sverige så är det fram till v18. Tycker att det är alldeles för sen gräns i Sverige för abort. Då har det ju hunnit bli ett barn. Tycker även det är sjukt att de åker till Sverige för att göra abort pga att det är fel kön på barnet. Skulle aldrig själv göra abort pga fel kön!!. Kan ju tro det är kina det handlar om att inte Sverige.

Tycker att man ska få göra ultraljud för att ta reda på könet, gjorde detta själv när jag väntade vår son. Men detta gjorde vi mest för att vi var så otroligt nyfikna och tyckte det var lättare när vi skulle köpa alla kläder mm. Men det skulle ju självklart inte spelat någon roll vilket kön det hade varit. Hade blivit lika glad för vilket kön, kommer även att bli det om vi nu ska skaffa en till barn. Hade blivit väldigt glad då om det blir en tjej, men hade definitivt inte gjort abort om det visar sig vara en kille till

För ca en halvtimmes sedan så somnade Joel så gott i min famn. Så jag fick upp och lade honom. Det ser så otroligt gott ut när småbarn sover. Man blir lite avundsjuk.


Känner att jag själv håller på att bli lite halvseg, så jag ska nog gå att lägga mig snart. Sov nämligen inte så gott natten som var. Men jag måste hoppa in i duschen innan. Jag hoppas att lillen sover gott inatt och inte vaknar för tidigt.
Fixa i hemmet

Idag är det ganska så trist väder ut, så jag känner inte för att gå ut någon längre stund.
Passar då ganska bra och pysslar och städa här i hemmet och tvätta en del. Ganska trist, men tyvärr sådant som måste göras.

TILL SALU
Jag har kommit över några helt nya jackor som jag tänker sälja. Alla lappar finns kvar på dem.


Skaljacka i herrmodell med avtagbar huva. Vattentät 3000 mm och ventilationsförmåga. 3000 g/m2/24h. Förböjda ärmar med ventilationsblixtlås. Microfleecefoder och mesh innefickor, öppningar för hörlursladdar. Försedd med dragskor nertill och front- fickor med dragkedja. Tejpade sömmar.


Färg: Blå


Storlek: XS, S, L, XL


Finns även några i svart:Färg: Svart


Storlek: M, L


Jag bjuder på fraktenPris 400kr/st
Nu har Joel somnat en liten stund. Så jag passar på att skriva lite. Jag och Joel var hemma hos Joels mormor och morfar igår. Det var full rulle på honom hela tiden. Han tycker det är så kul just nu att upptäcka alla skåp och lådor och riva ut allting. Nu när han har börjat gå så får man verkligen hålla koll på honom.