måndag 2 mars 2009

Jobba hemifrån

I slutet på förra veckan så började jag jobba hemifrån lite grann. Jag kom i kontakt med ett ganska nytt företag här i Sverige, men det kommer från USA och där sprider det sig som en löpeld och har gått kanonbra. Om man lägger ner någon/några timmar per dag så har man chans att tjäna mycket pengar. Jag och min sponsor ska köra stenhårt på detta.

Skulle vara otroligt skönt att bli sin egen chef, jobbar var och när man vill samt inte behöva bry sig om pengar. Om någon är intresserad så är det bara att mejla mig eller besök denna länk:

http://www.arbetahemifran.nu/AO/

Linda Rosing

Läste i Aftonbladet alldeles nyss om Linda Rosing där hon sade att hon aldrig varit kär. Men hur går det ihop när hon har barn och dessutom levde hon med Fadde i flera år. Möjligtvis kan jag förstå att hon inte var lycklig i hennes tidigare förhållanden. Men kär måste hon ju varit.

Själv tycker jag att Linda Rosing gör allt för att synas i Media, så hon inte blir bortglömd. Det var ju mycket därför hon var med i Big Brother för att bli känd. I mina ögon så är hon lite patetisk.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4531089.ab

Måndag

Idag är det måndag och ny vecka. Joel vaknade idag lite efter sju. Själv skulle jag egentligen vilja sova en stund till, för var fortfarande lite trött. Men det var ju bara att gå upp, han var ju lika pigg som vanligt nu på morgonen.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, beror lite på vädret också. Såg just på vädret på TV och det
skulle bli riktigt skitväder idag, såg nu även att det börjar komma lite snöflingor. Men ska i allafall ta en liten promenad med Joel.