tisdag 14 april 2009

Idag skulle vi egentligen till dagiset och prata med dem. Men eftersom Joel inte är helt 100 än, så ringde jag och ändrade tid till på torsdag istället. Är inte så många som vill vara barnvakt när han fortfarande är lite ränneskit. För de ville att man inte skulle ha med sig Joel, så vi får prata ostört. Men det ska bli intressant på torsdag, detta är ju vårat första barn så man vet ju inte så mycket än.

Påsk

I torsdags så kom en kompis ner från Uppsala för att hälsa på oss och att fiska med sambon. Sambon hade varit magsjuk från onsdagskväll till torsdags, men var i stort sett frisk när kompisen kom ner. Han hade spytt rejält. Kompisen kom till oss runt 7-tiden på kvällen.

Sedan på fredagen så åkte de ut att fiskade, jag och joel åkte hem till joels mormor och morfar för att äta påskmiddag. Joel var som vanligt sitt glada, busiga humör. Han charmade alla som var där. Sedan när vi skulle dricka kaffe och äta tårta lite senare så började han spy och spy och spy. Då var det bara att packa ihop våra saker och åka hem. Joel spydde även i bilen så jag fick köra in till kanten och knäppa upp bilbältet och luta honom framåt så han inte skulle få in allt spy igen. Sedan somnade han en stund. När vi kom hem så gick jag och lade honom, men han vaknade med jämna mellanrum för att spy. Detta är första gången han var sjuk på allvar. Den natten fick han sova inne i våran säng. Han spydde nog minst 15-20 gånger den natten. Det blev lite bättre på dagen, men då satte det igång från andra hållet också. Har haft rejäl fart från det hållet. Idag först så är han i stort sett frisk. Men på råga på allt så blev även jag lite magsjuk i södags, spödde 2 gånger och var allmänt seg, men det gick över ganska snart för mig. Kompisen hade käkat 10 vitpepparkorn när han kom till oss, det hade hans mamma och flera andra sagt att man ska göra. Så det återstår att se om det hjälper.