torsdag 12 mars 2009

Torsdag

Igår så var sambon ledig, vi fixade en del på utsidan. Behövs göras ibland och det var perfekt igår, för det var ju kanonfin dag ute med sol hela dagen. Kändes som det går åt rätt håll nu. För ett tag sedan pajade bensinpumpen på vår andra bil, den har inte blivit bytt ännu. Men igår så tog sambon väck den från Volkswagen och det var inte det lättaste. Väl inpackad, sedan beställde han den. Nu på mogonen så ringde de och sade att den kommit så jag ska iväg dit strax och hämta den. Så ska sambon sätta i den under helgen så vi har 2 bilar igen då vi bor en bit ut på landet.
Är lite lustigt att samma sak hände på vår Audi också förra våren. Bensinpumpen har lagt av på bägge bilarna när vi har tankat på samma bensinstation. Så där vågar jag inte tanka mer. Men enl en mekaniker som sambon känner säger att bensinen är för ren numera så man borde slänga i 2-taksolja i tankern emellanåt.

Ska även i väg till banken i ett ärende, men tänkte att Joel skulle vakna först. Tar sig just nu en tupplur. Han brukar göra det vid den här tiden. Nu på morgonen så vaknar han vid 7-tiden och verkar hur pigg som helst. Då ska han äta och leka lite sedan brukar han bli trött igen och vill sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar